Популярне

Енергетика: що портрібно знати про свій одяг.

Багато розмов ведеться про жіночий гардероб. Наповнені одягом шафи, складність вибору костюма на кожен день стають предметом безлічі пересудів і темою для появи нових анекдотів.

Проте гардероб потрібно регулярно оновлювати, для чого цілком використати кур’єрські послуги,  які пропонують  інтернет - магазини. Щоб там не говорилося, а нові речі завжди потрібно купувати як жінкам, так і чоловікам. При цьому слід пам’ятати, що будь-які костюми несуть в собі самостійну енергетику, яка активно передається людині - власнику нових светрів, блуз, брюк, водолазок.
Потрібно завжди пам’ятати,  що навіть найменші елементи гардеробу стримують енергетичні імпульси людини, завжди заважають реалізувати можливості, які щедро надає світ, життя.
Окрім цього, ліжко і одяг :
- насичується інформацією про енергетичні імпульси свого хазяїна;
- довго зберігає свої накопичення;
- активно передає накопичену енергетику іншій людині, яка ймовірно зможе носити ті ж речі, спати в тому ж ліжку;
І все-таки, щоб не захворіти:
Розглядається варіант допомоги, коли енергетика одягу допомагає своєму власнику активно протистояти хворобі, яка проявляється на енергетичному рівні, доки не торкнулася тіла, внутрішніх органів. Експерти рекомендують посилити енергетику додатковими аксесуарами, варіювати комплекти, костюми, аксесуари. У такій ситуації створюється сприятлива енергетика, яку посилюють прикраси, аксесуари, тоді хвороба відступає на самому початку свого прояву.
Хвороба не розвивається, людина буде здоровою. Тут рекомендується щодня міняти комплекти речей, оскільки за день одяг вже наситився енергетикою початку захворювання, а наступного дня зможе передатися своєму власникові зворотним способом. Новий одяг, постільне приладдя можна купувати в інтернет -магазинах, де є експрес-доставка документів супроводу і будь-яких предметів домашнього ужитку.
Через це рекомендується:
- частіше переодягатися;
- носити тільки ідеально чисту білизну;
- часто міняти постільне приладдя.
Прання знімає негативну енергетику, яка тим або іншим способом змогла пробратися в комплекти речей, постільної білизни. Не варто забувати і про взуття. Часта зміна костюмів, туфель допомагає їм «відпочити» від свого власника. Відпочинок не менше одного дня істотно подовжує термін служби речей, вони виглядають чудово і  краще «сидять» на людині.
Прання, сушка тощо:
Згідно цієї теорії, одяг містить повну інформацію про енергетику людини. Міняючись речами, передаючи їх іншій людині, можна передавати частину інформації, аж до схильності до захворювань. Коли речі все ж необхідно узяти і носити, то варто обов’язково їх прати, ретельно полоскати під проточною водою, сушити обов’язково на свіжому повітрі, бажано під сонячними променями. Тому, висновок такий: намагайтесь поповнювати гардероб різними способами, захищати одяг від накопичення негативної енергетики і радіти життю, в якому б костюмі ви не були одягнені.
 

Оксана Москалюк
Всі статті автора

Дім

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією