Популярне

На Тернопільщині Михайло Головко привітав своїх земляків з Днем міста (відео)

"Сьогодні у нас подвійне свято, бо сьогодні ми ще святкуємо день міста Підволочиськ. Це моє рідне місто і я вас всіх, земляків, щиро вітаю", звернувся народний депутат України Михайло Головко.

Такі свята - це ще одна нагода відверто поспілкуватись з людьми, запитати про проблеми та допомогти. Чимало людей вдячні Михайлу Головку за вже отриману допомогу. 

"Ще навесні я зверталась до пана Михайла і до штабу, щоб допомогли з реабілітацією сина. Буквально за три місяці вже прийшло повідомлення, що допомога є. Ми поїхали і отримали допомогу. За це я дуже вдячна", каже мешканка Підволочиська Стефанія Зелінська. 

Про свої враження про співпрацю з Михайлом Головком розповідає і Віталій Шевчук, мешканець Підволочиська.


"Сталась така ситуація, що я захворів, і потрібно було мені надати допомогу. Фахову допомогу в Підволочиську не могли надати, я звернувся до Михайла Головка, щоб мені надали допомогу в Тернополі і цю допомогу мені було надано. Пан Михайло посприяв цьому. Я б був не живий, якби не пан Михайло", ділиться Віталій Шевчук. 

В Підволочиському районі немає жодного села, яке б не відвідав, мешканцям якого б не допоміг, народний депутат Михайло Головко. Дитячі ігрові майданчики, ремонти будинків культури, садочків та шкіл. Усе це завдяки ініціативі народного депутата України - Михайла Головка.  

"Люди нашої громади дуже вдячні пану Михайлу на всебічну допомогу. Зокрема, за те, що він у кожному селі поставив дитячі майданчики. Також в селі Лисичинці за його сприяння зроблено капітальний ремонт дороги. В селі Гнилиці проведено ямковий ремонт дороги", каже староста села Сухівці Новосільської ОТГ Олег Трач. 

Сам Михайло Головко каже, що це дрібні кроки, але на перспективу, спільними зусиллями, вдасться більше доробити  доріг і зупинок. Традиційно для молоді встановлюватимуть десятки майданчиків. https://lovehub.ch

За сприяння у розвитку Підволочиської об'єднаної територіальної громади на день міста Михайло Головко отримав особливу нагороду - знак пошани.

 

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією