Популярне

BRDO та Василь Кісіль і Партнери презентували новий функціонал Інспекційного порталу, що допоможе пережити податкові перевірки

Підприємці в Україні з острахом чекають на податкові перевірки. Невеликий бізнес не завжди має можливість отримувати фахову юридичну допомогу до, під час та після інспекцій.

Саме тому Офіс ефективного регулювання BRDO та юридична фірма Василь Кісіль і Партнери розробили новий розділ “Помічника підприємця” на державному Інспекційному порталі inspections.gov.ua, присвячений роз’ясненням і корисним порадам задля успішного проходження податкових перевірок. Презентація оновлень до порталу відбулась 22 грудня в УКМЦ. 

Безкоштовний зручний функціонал нового розділу “Помічника підприємця” на inspections.gov.ua дозволить користувачу ознайомитись із детальною інструкцією, що необхідно робити до, під час та після проходження податкових перевірок, допоможе правильно оформити заяву чи скаргу, а також дізнатись більше про особливості податкового законодавства в Україні. Скористатись “Помічником” можна за адресою: https://inspections.gov.ua/ready4/

До доповнення “Помічника підприємця” — проекту Офісу ефективного регулювання BRDO долучилася юридична фірма Василь Кісіль і Партнери.

“Ми раді долучитися до цього важливого проєкту, метою якого є створити якісне та актуальне джерело інформації. Наша ціль  – підвищувати правову культуру і свідомість підприємців. Долаючи правовий нігілізм шляхом отримання якісної інформації, малі підприємці стануть сильнішими та зможуть сформувати міцний середній клас, який зможе самостійно творити своє майбутнє”, – зазначив Андрій Стельмащук, керуючий партнер ЮФ Василь Кісіль і Партнери.

За словами керівниці з інформаційних технологій Офісу ефективного регулювання BRDO Яни Горюнової, податкові перевірки викликають найбільше запитань серед власників бізнесу, тому поява податкового розділу “Помічника підприємця” стане в нагоді тисячам малих та середніх підприємців, які не мають у штаті юриста. 

“Кожен підприємець може безкоштовно зареєструвати на “Помічнику підприємця” свій кабінет (для цього необхідно лише ввести код ЄДРПОУ або ПІБ — для ФОП) та побачити там досьє свого підприємства, календар планових та позапланових перевірок, самостійно оцінити ступінь ризику свого підприємства, перевірити правильність складених інспекторами документів, а відтепер — краще підготуватись до податкових перевірок. Ми заохочуємо всіх користуватись “Помічником” та розповідати про нього своїм колегам та знайомим, оскільки там зібрані поради та підказки від найкращих фахівців у сфері перевірок в Україні”, — підкреслила Яна Горюнова. 

Радниця ЮФ Василь Кісіль і Партнери Тетяна Бережна підкреслила, що податковий функціонал “Помічника підприємця” є дуже практичним: 

“Ми пропонуємо підприємцям зразки документів, які можна використати, зокрема, під час оскарження дій і рішень податкових органів. Платформа буде постійно оновлюватися у зв’язку з постійними змінами до податкового законодавства, а також наповнюватиметься практичними порадами адвокатів та юристів податкової практики нашої фірми на тему податкових перевірок”.

Довідково:

“Помічник підприємця” — інструмент на Інспекційному порталі, розроблений Офісом ефективного регулювання BRDO у співпраці з Державною регуляторною службою України за підтримки програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” та проекту FORBIZ. 

Помічник покликаний спростити підготовку підприємців до зустрічі з державними інспекторами. За допомогою “Помічника” кожен власник бізнесу зможе дізнатись про перевірки, що на нього чекають, підготуватись та успішно пройти перевірку, а також дізнатись, як і куди поскаржитись у разі порушень з боку інспектора. Інструмент, абсолютно безкоштовний для користувачів, функціонує з середини червня 2020 року. Наразі ним скористалося вже більше 6 тисяч підприємців. 

Подивитись промо-ролик інструменту: http://bit.ly/2Wu6FGu

Бізнес

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією