Популярне

Гармонія вазонів й знаку Зодіаку

Злагода повинна бути не тільки в душі, але й в домі. Зрештою, ці поняття взаємопов’язані. Мало хто здогадується, що досягти домашнього затишку можна за допомогою кімнатних рослин, правильно підібравши їх до свого знаку Зодіаку.

Попри те, що християни й церква заперечують гороскопи, слід на хвилину відкинути свій скептицизм й зрозуміти, що окультні вірування й уявлення астрологів передаються з покоління в покоління, а це означає, що доля правди в них таки є. 
  

Окрім того, що рослини поглинають вуглекислий газ й шкідливі випари, вони здатні поглинати й негативну енергію в домі, рятують від песимізму, вселяють віру в успішне майбутнє. Найкраще з цим справляються вазони, так звані «рослини у горщику». Той,  хто хоча б раз мав з ними справу, скоріш за все помітив незвичну тенденцію: одні  ростуть швидко, наче «самі по собі», а інших скільки не доглядай – усе марно.  Щоб такі кімнатні квіти гарантовано прижилися у вашому помешканні – підбирайте їх відповідно до гороскопу тієї людини, яка за ними доглядатиме.

Якщо це людина-Овен, то найкращим вибором для неї є аспарагус, азалія  й усі види колючих (починаючи з плескатих кактусів, закінчуючи колоноподібними).
Тільцям для боротьби з перемінним настроєм найкраще підходить фіалка  та цикламен.

Близнюки навіть на зображенні-символі гороскопу позначені поруч, тому, для підтримки дружніх стосунків із оточуючими, в помешканні таких людей повинні бути рослини з листям, яке помітно відрізняється своєю пишністю й розташоване близько один до одного: папороть, плющ, хлорофітум.

Часто у житті Раків трапляються скандали та дріб’язкові сварки. Для того, щоб цього уникнути, в будинку повинен бути горщик із агавою. Зазначимо, що Рак – це водяний знак, рослини в такого власника мають бути із широкими стеблами або такі, які мають у листках вологу. Це ще раз підкреслює доцільність агави, а також нагадує про домашній алое.

Левам підходять королівські вазони: калла, орхідея. Поруч із такими квітами зневіра в домі зникне.  Щоб досягти успіхів у любовному житті слід обзавестись розою китайською.

А от Дівам надмірний пафос нідочого. Цей знак сам по собі є втіленням гармонії,  а різноманіття в життя людей із таким знаком внесе монстера. 

Гортензія, гібіскус та хризантема – ось вибір для Терезів. Саме ці кімнатні рослини захищають господарів дому від недовіри, презирства та ревнощів. Якщо правильно доглядати кімнатні квіти й «заряджати» їх позитивною енергією, то  можна насолоджуватися їхнім цвітінням впродовж усього  року.  Проте кактуси в Терезів не приживуться, оскільки це – оберіг Скорпіонів.  Давні вірування стверджують, що якщо в домі Скорпіона біля вхідних дверей поставити будь-який вид сукуленту, то захист його жителів від нечистої сили гарантований.

Вазони для Стрільців дещо дорожчі, аніж у знаків-побратимів. Вони мають вишуканий зовнішній вигляд. До них належать: бонсай, клівія та стрелиція.

Коли виникає запитання: для кого ж тоді пальмові вазони – одразу згадуйте Козерогів. Драцена є ідеальною рослиною, талісманом для такого господаря.

Вазон допомагає досягти поставленої мети та зосередитися на певній ідеї. Для меркантильних Козерогів, Козерогів-бізнесменів та бухгалтерів ідеально підійде грошове дерево.

Веселий Водолій, який полюбляє шумні компанії повинен обрати кімнатний клен, а тихим й поміркованим Рибам рекомендуємо придбати квітучу палергонію.

Це додасть різноманіття у їхнє життя й відновить душевну рівновагу. Щоб розпрощатися із нудьгою – обирайте суцвіття різних відтінків.

Проте, якщо жоден із запропонованих вазонів, що підходять Вам за знаком Зодіаку, не викликав захоплення – не засмучуйтесь! У будь-якому випадку можна обрати іншу кімнатну рослину, зробити її власним талісманом й наділити чудодійними властивостями за допомогою позитивного настрою.
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

Дім

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією