Популярне

Методи збереження тепла у квартирі

Редакція КНК Медіа приготувала для своїх читачів інфографіку з методами економії тепла у помешканні.

Комітет Народного Контролю активно займається справою про опалення квартир і нещодавно ми розміщали статтю про те, як можна ефективно вибороти тепло у комунальників.

Продовжуючи цю тему, ми вирішили поділитися з вами способами збереження тепла, поки чекаємо на теплі батареї. І створили з цього приводу інфографіку.

В першу чергу необхідно зберегти тепло ззовні, зачиняти двері та вікна у під’їзді, аби підтримувати температуру близько 13-16 градусів. Тюлі та штори необхідно прибрати з батареї (покласти їх на підвіконня). Досить відчутний ефект дадуть ущільнені вікна – це збереже до 15 % тепла.

Є ще один секрет, який не збереже тепло та не підвищить температуру у приміщенні, але створить відчуття затишку і комфорту. Для цього необхідно зволожити повітря. І зовсім не обов’язково купувати дорогі зволожувачі, достатньо просто поставити біля батареї посудину з водою.

Також після приготування смачної вечері не закривайте дверцята духовки, такий маневр дозволить швидко нагріти кухню. А закриваючи міжкімнатні двері ви не дозволите теплому повітрю гуляти коридорами.

Валерія Клапоушенко
Всі статті автора

Дім

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією