Популярне

Агентство «Кредит-Рейтинг»

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокових кредитних рейтингів міста Харкова та боргового зобов’язання Харківської міської ради на рівні uaА.

Прогноз рейтингів - «позитивний». Для поновлення кредитних рейтингів агентство враховувало соціально-економічні та фінансові показники міста за 2011 рік, а також внутрішню інформацію, що її надала міська рада.

Як повідомили в Департаменті економіки та комунального майна, позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaA характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Прогноз «позитивний» вказує на можливість підвищення рейтингу протягом року, якщо збережуться позитивні тенденції та нівелювати поточні ризики.

Фактори, що сприяють підвищенню кредитного рейтингу: зростання доходної частини бюджету міста і збереження високого рівня бюджетної забезпеченості, поліпшення соціально-економічного розвитку, що позитивно впливає на збалансованість бюджетних показників, поліпшення інвестиційної привабливості і зростання ділової активності в багатьох сегментах міського господарства.

У департаменті підкреслили, що залученість міста в рейтинговий процес сприяє формуванню і підтримці позитивного інвестиційного іміджу, а також надає можливість потенційним інвесторам отримувати інформацію про динаміку розвитку міста. Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією