Популярне

В центрі уваги собачий притулок

Про те, що собака – друг людини, знають як дорослі, так і діти. Ці четвероногі тварини ще з давніх-давен є помічниками та улюбленцями людей, вони вірно служать нам, є нашою втіхою та розрадою, а більше того, собаки вміють рятують людські життя. Ми любимо хвостатих друзів, але якщо вони домашні.

Інша справа, якщо це безпритульні тварини, які будучи без господаря, потребують опіки та догляду. У нашому місті для таких псів на базі Комбінату комунальних послуг КП «Славутське ЖКО» створений притулок. На даний час у ньому утримують 29 тварин. Із приємністю хочеться відзначити, що серед славутчан знаходяться люди, які бажають допомогти четвероногим братам нашим меншим, що живуть у притулку. Так, ось уже п’яти років поспіль учні та працівники СЗОШ № 9 «Успіх» допомагають бездомним тваринам, які стали для них справжніми улюбленцями. Із неабиякою радістю діти початкової школи щороку організовують благодійний ярмарок під гаслом «Допоможи братам нашим меншим», участь у якому беруть учні усієї школи. На отримані ж кошти від благодійного заходу закупляють корм для місцевого собачого притулку. Не забули відвідати тварин у притулку дітлахи і цього року. Для своїх хвостатих друзів вони разом із вчителями підготували смачні подарунки. Від довгоочікуваної зустрічі зі своїми улюбленцями, школярі отримали багато приємних вражень, якими із задоволенням ділилися з іншими. Із дитячих вуст лунали бажання піклуватися про бездомних тварин та допомогати їм, а багато хто із школярів визнав, що із радістю став би для когось із собак добрим господарем. Крім того, діти хотіли б частіше брати участь у такій добрій справі. Розповіла про благодійну акцію її ініціатор, вчитель початкових класів СЗОШ № 9, Інна Трочук, яка зазначила, що діти охоче беруть участь у подібних заходах, які проходять у рамках навчального проекту «Країна Мурляндія». Це, в свою чергу, допомає виховувати у дітей гуманне ставлення до тварин, формує почуття доброти та милосердя.

Пише www.slavuta-mvk.info

Хмельницький

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією